NAPRAPAT

ANDREAS MALMBERG

VAD JAG GÖR

För mig är det viktigt att se DIG som patient. Vill du ha hjälp på vägen mot ett smärtfritt liv? Då har du hittat rätt!

När du kommer till mig kommer vi först grundligt gå igenom dina besvär, ex när började besvären? vad triggar besvären etc. Efter detta kommer en noggrann undersökning göras. Både din berättelse och undersökningen är viktigt i mitt sätt att komma fram till vad dina besvär beror på. Jag lägger stor vikt vid symtomlindring, med mina tekniker som naprapat kan jag lindra din smärta och i vissa fall eliminera din smärta så att du kan genomföra den rehabilitering som du och jag kommer överens om. Rehabiliteringen är viktigt i syfte att hålla sig smärtfri. Målet för mig är att du ska bli smärtfri och att du också ska förbli smärtfri!

VIKTIGAST

Att lyssna på dina problem och ställa en korrekt diagnos med en plan för just dig. Att du blir smärtfri och att du också förblir smärtfri.

ROLIGAST

Hjälpa dig som patient till ett smärtfritt liv. Det roligaste är när en patient kommer på återbesök och säger att den inte har någon smärta längre!

INRIKTNING

Jag vill hjälpa alla men har en förkärlek till idrottsmedicin.

MOTTO 

TILLSAMMANS fixar vi vad som helst

RELATERAD ERFARENHET

Den psykologisk aspekten när du lider av smärta är viktigt att ta tag i. Att kombinera mina erfarenheter/behandlingar med exempelvis en KBT-Terapeut kan ibland vara en väg till ett smärtfritt och bättre liv.

RELATERAD UTBILDNING

Vidareutbildad inom ”dry-needling”. Behandling av muskler med hjälp av nålar.

REFERENSER

Fysio för frölundas A-pojkar. Forskningsassistent i ett av europas största projekt som gjorts på tennisungdomar.

INTRESSEN

Löpning, skidåkning, matlagning och vin, umgås med familj och vänner.

KURIOSA

Spelat Ishockey på elitnivå fram tills jag var 19 år. Tre TV-pucksturneringar med Halland på meritlistan samt landslagsuttagningsläger.

FÖRELÄSNINGAR

Jag förläser gärna för ditt företag om ergonomi och träning.

  • Share:

KONTAKT

Hör av dig!