NAPRAPAT

Christoffer Olsson

VAD JAG GÖR

Har du ryggskott, nackspärr, en hälsporre eller något annat som krånglar? Då kan jag hjälpa dig.

Mitt mål är att verkligen se dig som individ och finna vad som orsakat dina besvär. Med lämplig behandling får jag dig sedan att fungera som vanligt i din vardag igen. Ibland räcker det med enstaka behandlingar. Andra gånger är besvären mer komplexa och kräver en behandlingsplan som vi utformar tillsammans. Den kan innebära egen träning, förändring i arbetsergonomin eller stretching av en viss muskel. Mitt mål är att du ska bli fri dina smärtor så snabbt som möjligt, komma till insikt i varför de uppstått och få förståelse för vad du själv kan göra för att besvären inte ska återkomma.

VIKTIGAST

Att möta varje patient med ödmjukhet och proffessionalitet.

ROLIGAST

Som naprapat blir man aldrig fullärd eftersom man träffar nya människor varje dag och varje möte är unikt. Det är alla dessa möten som är så härliga!

INRIKTNING

Jag hjälper alla. Förutom arbetet på kliniken driver jag sedan 2006 Mashälsan, som skräddarsyr friskvårdslösningar till företag som insett att välmående medarbetare jobbar bättre.

MOTTO 

If you can dream it, you can do it.

RELATERAD ERFARENHET

Träningscoach.

RELATERAD UTBILDNING

Idrottsledare på Bosön IFHS.

INTRESSEN

Personlig utveckling, att resa och nästan all form av träning är mina stora intressen. Att titta på sport är kul men att spela själv är roligast. Tennis gör mig till barn på nytt!

KURIOSA

1992 vann jag TV-pucken – räknas det fortfarande?

LEGITIMERAD

2011.

FÖRELÄSNINGAR

Ja, ämnen som hälsosam livsstil och skadeförebyggande träning ligger mig varmt om hjärtat.

 • Länge drogs jag med en smärtande armbåge och varken värktabletter eller rehab hjälpte. Jag var skeptisk till att besöka en naprapat men Christoffer lyckades redan på första besöket. Jag har varit helt smärtfri sedan dess! 

  Ellen Fernandez - Jurist
 • Jag har gått hos Christoffer till och från under flera år och även hos andra naprapater. Christoffer är garanterat den bästa. Han är bra på att se hur allt hänger ihop i kroppen och han har lyckats med behandlingen av flera olika besvär jag haft.

  Rose-Marie Lamell - Reservation supervisor inhouse sales
 •  Efter flera kiropraktorer och naprapater,  hade jag nästan gett upp hoppet om en smärtfri rygg. Tack vare Christoffers behandlingar och råd om att börja träna och stärka upp rätt muskler, har jag fått en rygg som håller och ett helt nytt liv. 

  Christer Sandgren - Platschef mark
 • Jag har turen att Christoffer kommer till min arbetsplats en gång i veckan. När en elak hälsporre blev ett smärtsamt hinder i min vardag, behandlade han den tryggt och proffsigt så att jag kunde återgå till ett aktivt liv. 

  Anna Lindqvist - Key Account Manager
 • Dr Olsson är mitt självklara val när något inte stämmer med kroppen.

  Vladimir Diaz - Tågvärd
 • Christoffer har en förmåga att se och möta dig som klient på ett väldigt ödmjukt och respektfullt sätt. Jag brukar ofta rekommendera honom till familj, vänner och kunder. 

  Lina Andersson - Beteendevetare och professionell coach
 • Efter flera dagars smärta vid belastning av höger fot fick jag hjälp av Christoffer. Efter en kort behandling var besvären borta! 

  Marie Hurtig - Redovisningsekonom
 • Share:

KONTAKT

Hör av dig!