NAPRAPAT

DANIEL LAGERBORN

VAD JAG GÖR

Har du värk i kroppen som ingen lyckats hjälpa dig med? Då är du min favorittyp av patient.

Symtomlindring är del av min process men målet är alltid att eliminera roten till problemet. Medan jag behandlar dig, kommer jag att förklara vad din åkomma kan bero på och hur du själv kan göra för att påskynda förbättring och bibehålla god funktion. Tanken är att du inte ska behöva mig. Bland mina patienter finns såväl vanliga kontorsarbetare som elitidrottare. Jag har själv spelat amerikansk fotboll på elitnivå samt jobbar som naprapat på landslagsnivå. Mitt jobb ser jag som ett kall och jag vill genuint hjälpa dig.

VIKTIGAST

Att hjälpa dig med att få bukt på den bakomliggande orsaken till ditt problem.

ROLIGAST

Jag älskar att vara en detektiv på detaljnivå och lösa ett svårt fall, som förändrar livet för dig. Att inspirera till en mer hälsosam livsstil är också roligt.

INRIKTNING

Jag hjälper alla men jobbar mycket med idrottsskador och svårare fall.

MOTTO

Problem är till för att lösas med positiv anda.

RELATERAD ERFARENHET

Besvär med kroppen uppkommer ofta då fötterna inte får rätt stöd. Jag lärde mig mycket om detta då jag jobbade på Anatomic, som är bland de bästa på att göra gjutna inläggssulor.

REFERENSER

Under många år har jag varit naprapat för landslagen i amerikansk fotboll och jobbat med flera idrottsklubbar på elitnivå.

INTRESSEN

Träning, fotografering, vandring, meditation och hälsosam livsstil.

KURIOSA

Jag har spelat amerikansk fotboll både i landslaget och USA.

LEGITIMERAD

2004.

FÖRELÄSNINGAR

Jag föreläser gärna om skadeförebyggande träning och hälsosam livsstil.

 • Daniel är en av de få som lyckats kommunicera med min kropp på precis rätt sätt. Träningsskada, graviditet och livet efter graviditet – jag vet ärligt talat inte vad jag skulle ha gjort utan hans hjälp. 

  Sanna Bråding - Programledare
 • Läkare, sjukgymnaster, akupunktur och ett 15-tal cortisonsprutor har inte lyckats behandla mina dubbelsidiga golf- och tennisarmbågar. Jag har testat ALLT. Nu har äntligen Daniel börjat få ordning på armbågarna. 

  Mathias Jöhnk - VD
 • Daniel inger ett lugn och tillsammans med sin breda kompetens, lägger han sin själ i att hjälpa dig till ett bättre och friskare liv. 

  Jesper Urheim - Production manager
 • Daniel lyckas alltid fixa till min sargade rygg som då och då säger upp sig lite efter 20 års motocross-körande. Han rekommenderas starkt! 

  Tony Kraft - Administratör
 • Smärtans ärkefiende! Med magiska fingrar återskapar Daniel harmoni i kroppen. 

  Paul Castillo - Läkare
 • Ryggskador och andra förslitningar efter hårdträning och mina 23 år som frisör ledde mig till Daniel. Med rehab, rätt träning och behandling har jag äntligen blivit bättre!

  Bobby Oduncu - PT & Frisör
 • Jag känner mig som en ny människa när Daniel behandlat min onda rygg! 

  Johan Carlén - Eventproducent
 • Daniel är som en bilmekaniker som löser allt. Det finns inget som inte kan lösas!

  Jejja Ekström - Professionell dansare
 • Daniel är engagerad och kunnig. För första gången på länge har jag ingen värk i min axel eller mitt knä. 

  Peter Jansson - Basketspelande gruppchef
 • Min räddare i nöden! Ryggen har aldrig varit bättre och jag vet att jag alltid har hjälp hos Daniel. Rekommenderar varmt! 

  Mia Jorpes - Vd Wonderland
 • Daniel vägrade ge sig med att finna vad i min vardag som gjorde att min rygg inte höll. Hade han inte varit så tålmodig, hade jag förmodligen fortfarande gått med värk. 

  Alexandros Bakos - Filmproducent
 • Efter flera år av meningslösa operationer och quick-fix medicinering hos de bästa idrottsläkarna, fixade Daniel mitt hopparknä. Nu kan jag springa igen!

  Angela Monroe - Basketspelande formgivare

 • Share:

KONTAKT

Hör av dig!